🎉 NYTÅRSUDSALG: SPAR 70% I DAG! 🎉
🎉 NYTÅRSUDSALG: SPAR 70% I DAG! 🎉

Fortrydelses- og returret

Du er altid dækket af fortrydelses- og returret, når du handler hos os. Din fortrydelses- og returret varer 30 dage. Hvis der er gået 30 dage siden dit køb, så kan vi desværre ikke tilbyde dig refusion eller ombytning. For at være berettiget til at returnere din vare, skal din vare være i samme stand som du modtog den. Varen skal også stadig være i dens originale emballage. For at fuldføre din returnering, skal du inkludere et købsbevis i forsendelsen. Dette kan enten være en udprintet ordrebekræftelse eller en seddel med dit ordrenummer. Hvis dette ikke inkluderes i den returnerede pakken, vil vi ikke være i stand til, at identificere din returnering.

Der er visse situationer, hvor der kun ydes delvise refunderinger. Dette gælder hvis din vare ikke er i sin oprindelige tilstand, eller er beskadiget af grunde, der ikke skyldes vores fejl. Dette gælder også enhver vare, der returneres mere end 30 dage efter levering.

Læs mere om vores tryghedsgaranti her.

 

Refundering

Når din returnerede vare er modtaget og inspiceret, sender vi dig en e-mail for at underrette dig om, at vi har modtaget din returnerede vare. Når din refundering er godkendt, så vil du modtage det refunderede beløb på dit kreditkort (eller anden originale betalingsmetode) inden for få dage.

 

Bytte af varer

Vi tilbyder desværre ikke en bytteservice, men alle returnerede varer bliver refunderet, når de er modtaget af vores lager, hvorefter du kan bestille din ønskede vare.

 

Forsendelse af din returnering

Du er ansvarlig for at betale dine egne forsendelsesomkostninger, når du returnerer din vare. Vi tilbyder desværre ikke at refundere dine forsendelsesomkostninger. Hvis du returnerer en vare, anbefaler vi at bruge en sporbar forsendelsestjeneste eller købe forsendelsesforsikring. Hvis du ikke benytter dig af en sporbar forsendelsestjeneste, kan vi ikke garantere, at vi modtager din returnerede vare.

 

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til din fortrydelses- og returret, så er du altid velkommen til at kontakte os: