🎉 NYTÅRSUDSALG: SPAR 70% I DAG! 🎉
🎉 NYTÅRSUDSALG: SPAR 70% I DAG! 🎉

Handelsbetingelser

Dette websted drives af autogogo™. Overalt på hjemmesiden henviser udtrykkene "vi", "os" og "vores" til autogogo™. autogogo™ tilbyder dette websted, inklusive al information, værktøjer og tjenester, der er tilgængelige fra dette websted til dig, brugeren, forudsat at du accepterer alle vilkår, betingelser, politikker og meddelelser, der er angivet her.


Ved at besøge vores websted og / eller købe noget fra os, deltager du i vores "Service" og accepterer at være bundet af følgende vilkår og betingelser ("Servicevilkår", "Vilkår"), herunder disse yderligere vilkår og betingelser og politikker refereret heri og / eller tilgængelig via hyperlink. Disse servicevilkår gælder for alle brugere af webstedet, herunder uden begrænsning brugere, der er browsere, leverandører, kunder, sælgere og / eller bidragsydere til indhold.


Læs disse servicevilkår omhyggeligt, inden du går ind på eller bruger vores websted. Ved at få adgang til eller bruge nogen del af webstedet accepterer du at være bundet af disse servicevilkår. Hvis du ikke accepterer alle vilkårene og betingelserne i denne aftale, kan du ikke få adgang til hjemmesiden eller bruge nogen tjenester. Hvis disse servicevilkår betragtes som et tilbud, er accept udtrykkeligt begrænset til disse servicevilkår.


Alle nye funktioner eller værktøjer, der føjes til den aktuelle butik, er også underlagt servicevilkårene. Du kan til enhver tid gennemgå den nyeste version af servicevilkårene på denne side. Vi forbeholder os ret til at opdatere, ændre eller erstatte dele af disse servicevilkår ved at offentliggøre opdateringer og / eller ændringer på vores websted. Det er dit ansvar at kontrollere denne side med jævne mellemrum for ændringer. Din fortsatte brug af eller adgang til hjemmesiden efter offentliggørelsen af ​​eventuelle ændringer udgør accept af disse ændringer.


Vores butik er hostet hos Shopify Inc. De giver os den online e-handelsplatform, der giver os mulighed for at sælge vores produkter og tjenester til dig.


AFDELING 1 - ONLINE BUTIKVILKÅR


Ved at acceptere disse servicevilkår erklærer du, at du mindst er myndighedsalderen i din stat eller provins, eller at du er myndighedsalderen i din stat eller provins, og at du har givet os dit samtykke til tillad nogen af ​​dine mindre afhængige at bruge dette websted.


Du må ikke bruge vores produkter til noget ulovligt eller uautoriseret formål, og du må heller ikke i forbindelse med brugen af ​​Tjenesten overtræde nogen lovgivning i din jurisdiktion (inklusive, men ikke begrænset til lovgivning om ophavsret).


Du må ikke overføre orme eller vira eller nogen kode af destruktiv karakter.


Overtrædelse eller overtrædelse af nogen af ​​Vilkårene vil resultere i en øjeblikkelig ophør af dine Tjenester.


AFDELING 2 - GENERELLE BETINGELSER


Vi forbeholder os ret til at afvise service til nogen af ​​enhver grund til enhver tid.


Du forstår, at dit indhold (ekskl. Kreditkortoplysninger) kan overføres ukrypteret og involverer (a) transmissioner over forskellige netværk; og (b) ændringer for at tilpasse sig og tilpasse sig de tekniske krav til forbindende netværk eller enheder. Kreditkortoplysninger krypteres altid under overførsel via netværk.


Du accepterer ikke at reproducere, duplikere, kopiere, sælge, videresælge eller udnytte nogen del af Tjenesten, brug af Tjenesten eller adgang til Tjenesten eller enhver kontakt på webstedet, gennem hvilken tjenesten leveres, uden udtrykkelig skriftlig tilladelse fra os .


Overskrifterne, der er brugt i denne aftale, er kun medtaget for nemheds skyld og vil ikke begrænse eller på anden måde påvirke disse Vilkår.


AFSNIT 3 - NØJAGTIGHED, FULDFÆRDIGHED OG TIDLIGHED AF INFORMATION


Vi er ikke ansvarlige, hvis oplysninger, der stilles til rådighed på dette websted, ikke er korrekte, komplette eller aktuelle. Materialet på dette websted er kun til generel information og bør ikke påberåbes eller bruges som det eneste grundlag for at træffe beslutninger uden at konsultere primære, mere nøjagtige, mere komplette eller mere rettidige informationskilder. Enhver afhængighed af materialet på dette websted er på egen risiko.


Dette websted kan indeholde visse historiske oplysninger. Historiske oplysninger er nødvendigvis ikke aktuelle og gives kun til din reference. Vi forbeholder os retten til når som helst at ændre indholdet på dette websted, men vi er ikke forpligtet til at opdatere nogen oplysninger på vores websted. Du accepterer, at det er dit ansvar at overvåge ændringer på vores websted.


AFSNIT 4 - ÆNDRINGER TIL TJENESTEN OG PRISER


Priserne på vores produkter kan ændres uden varsel.


Vi forbeholder os retten til når som helst at ændre eller afbryde tjenesten (eller enhver del eller indhold deraf) uden varsel til enhver tid.


Vi er ikke ansvarlige over for dig eller nogen tredjepart for ændringer, prisændringer, suspension eller afbrydelse af tjenesten. Hvis et produkt er købt til en fejlagtig pris, vil vi refundere dit køb.


AFSNIT 5 - PRODUKTER ELLER TJENESTER (hvis relevant)


Visse produkter eller tjenester er muligvis udelukkende tilgængelige online via hjemmesiden. Disse produkter eller tjenester kan have begrænsede mængder og kan kun returneres eller udskiftes i henhold til vores returpolitik.

Vi har gjort alt for at få vist nøjagtigt som muligt de farver og billeder af vores produkter, der vises i butikken. Vi kan ikke garantere, at din computerskærms visning af nogen farve er korrekt.


Vi forbeholder os ret, men er ikke forpligtet til at begrænse salget af vores produkter eller tjenester til nogen person, geografisk område eller jurisdiktion. Vi udøver muligvis denne ret fra sag til sag. Vi forbeholder os ret til at begrænse mængderne af de produkter eller tjenester, vi tilbyder. Alle beskrivelser af produkter eller produktpriser kan ændres når som helst uden varsel efter eget skøn. Vi forbeholder os ret til at afbryde ethvert produkt til enhver tid. Ethvert tilbud på ethvert produkt eller en tjenesteydelse, der foretages på dette websted, er ugyldigt, hvor det er forbudt.


Vi garanterer ikke, at kvaliteten af ​​produkter, tjenester, information eller andet materiale, der er købt eller opnået af dig, vil opfylde dine forventninger, eller at eventuelle fejl i tjenesten vil blive rettet.


AFSNIT 6 - LEVERING AF PRODUKTER


Vi tilbyder levering i hele Danmark. Vi bestræber os efter altid at levere indenfor 3-7 dage. Bestiller du mere end et produkt på én gang og kommer disse produkter i separate forsendelser, betaler du kun fragt én gang. Vores produkter bliver leveret via fjernlager indenfor EU. Der forekommer hverken told eller andre ekstra gebyrer som resultat af dette. Efter færdigt køb vil du modtage et sporingsnummer, hvor du kan spore din forsendelse. Fragtomkostningerne er baseret på leveringsform, dit postnummer, produktets vægt og emballage. Når du handler i webshoppen bliver fragtomkostningerne automatisk udregnet og oplyst, før du bekræfter køb.


AFSNIT 7 - NØJAGTIGHED AF FAKTURERING OG KONTOINFORMATION


Vi forbeholder os ret til at afvise enhver ordre, du placerer hos os. Vi kan efter eget skøn begrænse eller annullere de købte mængder pr. Person, pr. Husstand eller pr. Ordre. Disse begrænsninger kan omfatte ordrer, der placeres af eller under den samme kundekonto, det samme kreditkort og / eller ordrer, der bruger den samme fakturerings- og / eller leveringsadresse. I tilfælde af at vi foretager en ændring eller annullerer en ordre, kan vi forsøge at underrette dig ved at kontakte den e-mail og / eller faktureringsadresse / telefonnummer, der blev angivet på det tidspunkt, hvor ordren blev foretaget. Vi forbeholder os ret til at begrænse eller forbyde ordrer, der efter vores eneste vurdering ser ud til at være afgivet af forhandlere, forhandlere eller distributører.


Du accepterer at give aktuelle, komplette og nøjagtige købs- og kontooplysninger til alle køb foretaget i vores butik. Du accepterer straks at opdatere din konto og andre oplysninger, herunder din e-mail-adresse og kreditkortnumre og udløbsdatoer, så vi kan gennemføre dine transaktioner og kontakte dig efter behov.


For flere detaljer, se vores returpolitik.


SEKTION 8 - VALGFRIE VÆRKTØJ


Vi kan give dig adgang til tredjepartsværktøjer, som vi hverken overvåger eller har nogen kontrol eller input over.


Du anerkender og accepterer, at vi giver adgang til sådanne værktøjer ”som det er” og “som tilgængeligt” uden nogen garantier, erklæringer eller betingelser af nogen art og uden nogen godkendelse. Vi har intet ansvar overhovedet som følge af eller i forbindelse med din brug af valgfrie tredjepartsværktøjer.


Enhver brug af dig af valgfrie værktøjer, der tilbydes via webstedet, sker udelukkende på din egen risiko og skøn, og du skal sikre dig, at du er fortrolig med og godkender de vilkår, hvorpå værktøjer leveres af den eller de relevante tredjepartsudbydere.


Vi kan også i fremtiden tilbyde nye tjenester og / eller funktioner via hjemmesiden (inklusive frigivelse af nye værktøjer og ressourcer). Sådanne nye funktioner og / eller tjenester er også underlagt disse servicevilkår.


AFDELING 9 - TREDJEPARTS LINKS


Visse indhold, produkter og tjenester tilgængelige via vores service kan omfatte materiale fra tredjeparter.


Tredjepartslinks på dette websted kan lede dig til tredjepartswebsteder, der ikke er tilknyttet os. Vi er ikke ansvarlige for at undersøge eller evaluere indholdet eller nøjagtigheden, og vi garanterer ikke og har ikke noget ansvar eller ansvar for tredjepartsmateriale eller websteder eller for noget andet materiale, produkter eller tjenester fra tredjepart.


Vi er ikke ansvarlige for nogen skade eller skader relateret til køb eller brug af varer, tjenester, ressourcer, indhold eller andre transaktioner foretaget i forbindelse med tredjepartswebsteder. Gennemgå omhyggeligt tredjeparts politikker og praksis, og sørg for at forstå dem, før du går ind i en transaktion. Klager, krav, bekymringer eller spørgsmål vedrørende tredjepartsprodukter skal rettes til tredjepart.


AFSNIT 10 - BRUGERKOMMENTARER, FEEDBACK OG ANDRE INDLÆG


Hvis du på vores anmodning sender visse specifikke bidrag (for eksempel konkurrenceindlæg) eller uden en anmodning fra os, sender du kreative ideer, forslag, forslag, planer eller andet materiale, hvad enten det er online, via e-mail, via post eller på anden måde (samlet, 'kommentarer'), accepterer du, at vi til enhver tid uden begrænsning kan redigere, kopiere, offentliggøre, distribuere, oversætte og på anden måde anvende kommentarer, som du videresender til os. Vi er og skal ikke være forpligtede (1) til at opretholde fortrolige kommentarer; (2) at betale erstatning for eventuelle kommentarer eller (3) for at svare på eventuelle kommentarer.


Vi kan, men har ingen forpligtelse til, at overvåge, redigere eller fjerne indhold, som vi efter vores eget skøn er ulovligt, stødende, truende, ærekrænkende, ærekrænkende, pornografisk, uanstændigt eller på anden måde anstødeligt eller krænker nogen parts intellektuelle ejendom eller disse servicevilkår .


Du accepterer, at dine kommentarer ikke krænker nogen tredjeparts ret, herunder ophavsret, varemærke, privatliv, personlighed eller anden personlig eller ejendomsret. Du accepterer endvidere, at dine kommentarer ikke indeholder injurierende eller på anden måde ulovligt, voldeligt eller uanstændigt materiale eller indeholder computervirus eller anden malware, der på nogen måde kan påvirke driften af ​​Tjenesten eller et relateret websted. Du må ikke bruge en falsk e-mail-adresse, foregive at være en anden end dig selv eller på anden måde vildlede os eller tredjeparter med hensyn til oprindelsen af ​​eventuelle kommentarer. Du er eneansvarlig for eventuelle kommentarer, du fremsætter, og deres nøjagtighed. Vi påtager os intet ansvar og påtager os intet ansvar for kommentarer indsendt af dig eller tredjepart.


AFSNIT 11 - PERSONLIGE OPLYSNINGER


Din indsendelse af personlige oplysninger gennem butikken er underlagt vores fortrolighedspolitik. For at se vores fortrolighedspolitik.


AFSNIT 12 - FEJL, UNØJAGTIGHEDER OG UDLØSNINGER


Lejlighedsvis kan der være information på vores websted eller i tjenesten, der indeholder typografiske fejl, unøjagtigheder eller udeladelser, der kan relateres til produktbeskrivelser, priser, kampagner, tilbud, produktforsendelsesomkostninger, transittider og tilgængelighed. Vi forbeholder os ret til at rette eventuelle fejl, unøjagtigheder eller udeladelser og til at ændre eller opdatere oplysninger eller annullere ordrer, hvis nogen oplysninger i Tjenesten eller på et relateret websted er unøjagtige når som helst uden forudgående varsel (inklusive efter at du har afgivet din ordre) .


Vi forpligter os ikke til at opdatere, ændre eller afklare oplysninger i Tjenesten eller på et relateret websted, herunder uden begrænsning prisoplysninger, undtagen som krævet i loven. Ingen specificeret opdatering eller opdateringsdato, der er anvendt i Tjenesten eller på et relateret websted, bør tages for at angive, at alle oplysninger i Tjenesten eller på et relateret websted er blevet ændret eller opdateret.


AFSNIT 13 - FORBUDT ANVENDELSE


Ud over andre forbud som beskrevet i servicevilkårene, er det forbudt at bruge webstedet eller dets indhold: (a) til ethvert ulovligt formål; (b) at bede andre om at udføre eller deltage i ulovlige handlinger; (c) at overtræde internationale, føderale, provinsielle eller statslige regler, regler, love eller lokale forordninger; (d) at krænke eller krænke vores intellektuelle ejendomsrettigheder eller andres immaterielle rettigheder; (e) at chikanere, misbruge, fornærme, skade, ærekrænke, bagvaskelse, bagvaskelse, skræmme eller diskriminere på baggrund af køn, seksuel orientering, religion, etnicitet, race, alder, national oprindelse eller handicap; (f) at indsende falske eller vildledende oplysninger (g) at uploade eller transmittere vira eller enhver anden form for ondsindet kode, der vil eller kan bruges på nogen måde, der vil påvirke funktionaliteten eller driften af ​​Tjenesten eller af et relateret websted, andre websteder eller Internettet; (h) at indsamle eller spore andres personlige oplysninger (i) at spam, phish, pharm, påskud, edderkop, crawl eller skrabe; (j) til ethvert uanstændigt eller umoralsk formål eller (k) for at forstyrre eller omgå sikkerhedsfunktionerne på Tjenesten eller ethvert relateret websted, andre websteder eller Internettet. Vi forbeholder os ret til at opsige din brug af tjenesten eller ethvert relateret websted for overtrædelse af nogen af ​​de forbudte anvendelser.


AFSNIT 14 - ANSVARSFRASKRIVELSE AF GARANTIER; ANSVARSBEGRÆNSNING


Vi garanterer ikke, repræsenterer eller garanterer, at din brug af vores service vil være uafbrudt, rettidig, sikker eller fejlfri.


Vi garanterer ikke, at de resultater, der kan opnås ved brug af tjenesten, er nøjagtige eller pålidelige.


Du accepterer, at vi fra tid til anden kan fjerne tjenesten på ubestemt tid eller annullere tjenesten til enhver tid uden varsel til dig.


Du accepterer udtrykkeligt, at din brug af eller manglende evne til at bruge tjenesten er på din eneste risiko. Tjenesten og alle produkter og tjenester, der leveres til dig gennem tjenesten, leveres (undtagen som udtrykkeligt angivet af os) 'som den er' og 'som tilgængelig' til din brug uden nogen repræsentation, garantier eller betingelser af nogen art, hverken udtrykkelig eller underforstået, herunder alle underforståede garantier eller betingelser for salgbarhed, handelskvalitet, egnethed til et bestemt formål, holdbarhed, titel og ikke-krænkelse.


Under ingen omstændigheder skal autogogo™, vores direktører, officerer, medarbejdere, tilknyttede virksomheder, agenter, entreprenører, praktikanter, leverandører, tjenesteudbydere eller licensgivere være ansvarlige for enhver skade, tab, krav eller enhver direkte, indirekte, tilfældig, strafbar, særlige skader eller følgeskader af enhver art, herunder uden begrænsning tabt fortjeneste, tabte indtægter, tabte besparelser, tab af data, udskiftningsomkostninger eller lignende skader, hvad enten de er baseret på kontrakt, erstatning (inklusive uagtsomhed), strengt ansvar eller på anden måde, stammer fra din brug af en af ​​tjenesten eller produkter købt ved hjælp af tjenesten eller for ethvert andet krav, der på nogen måde er relateret til din brug af tjenesten eller ethvert produkt, herunder, men ikke begrænset til, eventuelle fejl eller udeladelser i noget indhold , eller ethvert tab eller skader af enhver art, der opstår som et resultat af brugen af ​​tjenesten eller ethvert indhold (eller produkt), der er sendt, transmitteret eller på anden måde gjort tilgængeligt via tjenesten, selv om de får råd om deres mulighed. Da nogle stater eller jurisdiktioner ikke tillader udelukkelse eller begrænsning af erstatningsansvar for følgeskader eller tilfældige skader, i sådanne stater eller jurisdiktioner, er vores ansvar begrænset i det maksimale omfang, som loven tillader.


AFSNIT 15 - ERSTATNING


Du accepterer at skadesløse, forsvare og holde uskadelig autogogo™ og vores moderselskab, datterselskaber, datterselskaber, partnere, officerer, direktører, agenter, entreprenører, licensgivere, tjenesteudbydere, underleverandører, leverandører, praktikanter og medarbejdere, uskadelig for ethvert krav eller krav , herunder rimelige advokatsalær, foretaget af enhver tredjepart på grund af eller som følge af din overtrædelse af disse servicevilkår eller de dokumenter, de inkorporerer som reference, eller din overtrædelse af enhver lov eller rettighederne fra en tredjepart.


AFSNIT 16 - SÆRLIGHED


I tilfælde af at en bestemmelse i disse servicevilkår bestemmes som ulovlig, ugyldig eller ikke kan håndhæves, skal en sådan bestemmelse ikke desto mindre håndhæves i det omfang, det er tilladt i henhold til gældende lov, og den ikke-håndhævelige del anses for at være adskilt fra disse vilkår for Service, sådan bestemmelse påvirker ikke gyldigheden og håndhævelsen af ​​andre resterende bestemmelser.


AFSNIT 17 - AFSLUTNING


Parternes forpligtelser og forpligtelser forud for opsigelsesdatoen skal overleve opsigelsen af ​​denne aftale til alle formål.


Disse servicevilkår er effektive, medmindre og indtil de opsiges af enten dig eller os. Du kan til enhver tid opsige disse servicevilkår ved at underrette os om, at du ikke længere ønsker at bruge vores tjenester, eller når du ophører med at bruge vores websted.


Hvis du efter vores eneste vurdering mislykkes, eller vi har mistanke om, at du har undladt at overholde nogen vilkår eller bestemmelser i disse servicevilkår, kan vi også opsige denne aftale når som helst uden varsel, og du forbliver ansvarlig for alle skyldige beløb til og med datoen for opsigelse og / eller følgelig kan nægte dig adgang til vores tjenester (eller enhver del deraf).


AFSNIT 18 - HELE AFTALE


Hvis vi ikke udøver eller håndhæver nogen rettigheder eller bestemmelser i disse servicevilkår, udgør det ikke et frafald af en sådan ret eller bestemmelse.


Disse servicevilkår og eventuelle politikker eller driftsregler, der er offentliggjort af os på dette websted eller med hensyn til Tjenesten, udgør hele aftalen og forståelsen mellem dig og os og styrer din brug af Tjenesten, og erstatter tidligere eller samtidige aftaler, kommunikationer og forslag. , hvad enten det er mundtligt eller skriftligt, mellem dig og os (inklusive, men ikke begrænset til, tidligere versioner af servicevilkårene).


Eventuelle uklarheder i fortolkningen af ​​disse servicevilkår skal ikke fortolkes mod den ordregivende part.


AFDELING 19 - LOVGIVNING


Disse servicevilkår og eventuelle separate aftaler, hvorved vi leverer dig tjenester, styres af og fortolkes i overensstemmelse med loven.


AFSNIT 20 - ÆNDRINGER I TJENESTEVILKÅR


Du kan til enhver tid gennemgå den nyeste version af servicevilkårene på denne side.


Vi forbeholder os ret til efter eget skøn at opdatere, ændre eller erstatte nogen del af disse servicevilkår ved at offentliggøre opdateringer og ændringer på vores websted. Det er dit ansvar at tjekke vores hjemmeside regelmæssigt for ændringer. Din fortsatte brug af eller adgang til vores websted eller Tjenesten efter udstationering af ændringer i disse Servicevilkår udgør accept af disse ændringer.

 

AFSNIT 21 - SMS/MMS-MARKEDSFØRINGSPROGRAM VILKÅR OG BETINGELSER

autogogo ™ (i det følgende "Vi", "Os", "Vores") tilbyder et mobilbeskedsprogram ("Programmet"), som du accepterer at bruge og deltage i i henhold til disse vilkår og betingelser for beskyttelse af personlige beskeder og fortrolighedspolitik [ Indsæt URL -link til din fortrolighedspolitik] ("Aftalen"). Ved at tilmelde dig eller deltage i et af vores programmer accepterer og accepterer du disse vilkår og betingelser, herunder, uden begrænsning, din aftale om at løse tvister med os gennem bindende, individuel voldgift, som beskrevet i “Tvisteløsning ”Afsnittet herunder. Denne aftale er begrænset til programmet og er ikke beregnet til at ændre andre vilkår og betingelser eller fortrolighedspolitik, der kan regulere forholdet mellem dig og os i andre sammenhænge.

1. Brugervalg: Programmet giver brugerne mulighed for at modtage SMS/MMS-mobilbeskeder ved bekræftende at tilmelde sig programmet, f.eks. Online eller applikationsbaserede tilmeldingsformularer. Uanset hvilken opt-in metode du brugte til at deltage i programmet, accepterer du, at denne aftale gælder for din deltagelse i programmet. Ved at deltage i programmet accepterer du at modtage autodialerede eller forudindspillede marketing-mobilbeskeder på det telefonnummer, der er knyttet til din tilmelding, og du forstår, at samtykke ikke er påkrævet for at foretage køb fra os. Selvom du accepterer at modtage beskeder, der sendes ved hjælp af en autodialer, skal det foregående ikke tolkes for at antyde eller antyde, at nogen eller alle vores mobilbeskeder sendes ved hjælp af et automatisk telefonopkaldssystem ("ATDS" eller "autodialer"). Besked og datatakster kan være gældende. Beskedfrekvens varierer.

2. Brugerfremmeldelse: Hvis du ikke ønsker at fortsætte med at deltage i programmet eller ikke længere accepterer denne aftale, accepterer du at svare STOP, END, CANCEL, UNSUBSCRIBE eller QUIT på en mobilbesked fra os for at fravælge af programmet. Du modtager muligvis en ekstra mobilbesked, der bekræfter din beslutning om at fravælge. Du forstår og accepterer, at de foregående muligheder er de eneste rimelige metoder til at fravælge. Du anerkender, at vores sms -platform muligvis ikke genkender og reagerer på afmeldingsanmodninger, der ændrer, ændrer eller ændrer STOP, END, CANCEL, UNSUBSCRIBE eller QUIT søgeordskommandoer, såsom brug af forskellige stavemåder eller tilføjelse af andre ord eller sætninger til kommandoen og accepterer, at autogogo ™ og dens tjenesteudbydere ikke er ansvarlig for ikke at efterkomme sådanne anmodninger. Du forstår og accepterer også, at enhver anden metode til at fravælge, herunder, men ikke begrænset til, sms'er til andre ord end dem, der er angivet ovenfor eller mundtligt anmoder en af ​​vores medarbejdere om at fjerne dig fra vores liste, ikke er et rimeligt middel til at fravælge .

3. Programbeskrivelse: Uden at begrænse programmets omfang kan brugere, der tilmelder sig programmet, forvente at modtage beskeder om markedsføring, reklame, betaling, levering og salg af [Beskriv virksomhedens varer/servicetilbud - dette bør være bredt og generelt at omfatte enhver form for besked, du måtte sende. Beskeder uden for dette anvendelsesområde er muligvis ikke tilladt under TCPA]. Meddelelser kan omfatte påmindelser om betaling.

4. Omkostninger og hyppighed: Besked- og datatakster kan være gældende. Du accepterer at modtage meddelelser med jævne mellemrum efter vores skøn. Daglig, ugentlig og månedlig beskedfrekvens varierer. Programmet indebærer tilbagevendende mobilbeskeder, og yderligere mobilbeskeder kan sendes periodisk baseret på din interaktion med os.

5. Supportinstruktioner: For support vedrørende programmet skal du skrive “HJÆLP” til det nummer, du har modtaget beskeder fra, eller e -maile os på hej@autogogo.dk. Bemærk, at brugen af ​​denne e -mail -adresse ikke er en acceptabel metode til at fravælge programmet. Fravalg skal indsendes i overensstemmelse med procedurerne ovenfor.

6. Oplysning af MMS: Programmet sender SMS TM'er (afsluttende meddelelser), hvis din mobilenhed ikke understøtter MMS -beskeder.

7. Vores ansvarsfraskrivelse: Programmet tilbydes "som det er" og er muligvis ikke tilgængeligt på alle områder til enhver tid og fungerer muligvis ikke i tilfælde af produkt, software, dækning eller andre ændringer foretaget af din trådløse operatør. Vi hæfter ikke for eventuelle forsinkelser eller fejl i modtagelsen af ​​mobilbeskeder forbundet med dette program. Levering af mobilbeskeder er underlagt effektiv transmission fra din trådløse tjenesteudbyder/netværksoperatør og er uden for vores kontrol. Transportører er ikke ansvarlige for forsinkede eller ikke leverede mobilbeskeder.

8. Deltagerkrav: Du skal have en egen trådløs enhed, der er i stand til tovejsbeskeder, bruger en deltagende trådløs operatør og er en trådløs serviceabonnent med tekstbeskedtjeneste. Ikke alle mobiltelefonudbydere har den nødvendige service for at deltage. Kontroller dine telefonfunktioner for specifikke tekstbeskedinstruktioner.

9. Aldersbegrænsning: Du må ikke bruge eller interagere med platformen, hvis du er under tretten (13) år gammel

  

PUNKT 22 - KONTAKTINFORMATION


Spørgsmål om servicevilkårene sendes til os på hej@autogogo.dk.